Vlees direct vanaf de boer
Gratis thuisbezorgd v.a. €99
Gemakkelijk & veilig betalen
Vorige slide
Volgende slide

Weekend vleespakket

Weekend vleespakket

0.0/5

90,00

2
2
4
4
4
2
4
10
12
4
1
***********
Tournedos Entrecote/ribeye Minutesteak Kogelbiefstuk Biefstuk Biefstukpuntjes/reepjes Tartaar Woesteburger (pittig gekruid) Chipolataworstjes Rundergehakt Schenkel met been
10020010012012025025015060250250
GramGramGramGramGramGramGramGramGramGramGram
Totaal 7 kg

Vleespakket weetjes

28

2-persoons maaltijden

3,21

per 2-persoons maaltijd

1

diepvriesladen nodig

Beschrijving

Weekend vleespakket

Een weekend vleespakket is een heerlijk pakket met duurzaam vlees. Dit online vleespakket kom rechtstreeks van de boer en bevat diverse soorten vlees. Het pakket bestaat onder meer uit tournedos, kogelbiefstuk, biefstuk, burgers, worstjes en gehakt. Daarnaast tref je in het pakket tartaar en schenkel aan, waar je een erg lekkere soep van kunt maken. Als je dit online vleespakket koopt, geniet je in het weekend samen met je gezin of vrienden van een heerlijke maaltijd. Het vlees is erg geschikt voor op de barbecue, maar kan ook gewoon in de pan worden bereid. Bij dit online vleespakket weet je dat het vlees op een duurzame manier is geproduceerd en dat de koeien een goed leven hebben gehad. Het gewicht van het weekend vleespakket is 7 kilogram.

Online een weekend vleespakket kopen

Als je online een weekend vleespakket koopt, weet je zeker dat je heerlijk mals vlees koopt. Dit ambachtelijke vlees komt van koeien die voor de helft Belgisch witblauw en voor de helft Holstein zijn. Het vlees is verpakt per twee stuks, waardoor je het eenvoudig kunt invriezen. Door de compacte verpakking kan het vlees ook makkelijk in een kleinere vriezer ingevroren worden. Dit zorgt ervoor dat je het vlees niet in één keer hoeft op te eten en hierdoor minder eten weggooit. Als je dit online vleespakket koopt voor jou en je partner, kun je veel dagen genieten van een lekker stukje mals vlees.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Weekend vleespakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere vleespakketten

Damherten vleespakket kopen
Damherten vleespakket

120,00

6 kilogram
lamsvlees pakket kopen
Lamsvlees pakket

100,00

6,5 kilogram
kalfsvleespakket-kopen
Kalfsvleespakket

110,00

7,3 kilogram
stoofvlees pakket kopen
Stoofvlees pakket

80,00

6,5 kilogram
Rundvleespakket kopen
Rundvleespakket

125,00

10 kilogram

Wat vinden andere thuis koks?

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Veel gestelde vragen

Nee. Om in aanmerking te komen voor biologisch vlees moet je als boer aan veel voorwaarden voldoen. Zoals bijvoorbeeld biologisch geteeld voer. Onze koeien grazen in de Noord Hollandse graslanden en worden daarbij gevoerd met afgekeurde groenten die niet voor consumenten consumptie bruikbaar is. Verder zijn onze dieren vrij van preventieve antibiotica of andere onnatuurlijke toevoegingen. Hierdoor kun je wel stellen dat ons vlees duurzaam is.

Nee. Omdat het om een natuurproduct gaat, kan het wel eens voorkomen dat je van het ene stukje vlees net wat meer krijgt dan de ander. Wel krijg je natuurlijk altijd het aangegeven kilogram wat bij het vleespakket staat aangegeven.

Na bestelling, wordt het pakket netjes en gekoeld binnen 4 werkdagen door onze eigen boer bij je afgeleverd. Hiervan zal je een melding ontvangen zodat je zeker weet dat je thuis bent op dat tijdstip.

In zover dit natuurlijk mogelijk is, worden de dieren op een diervriendelijke en ambachtelijk manier geslacht. De dieren worden met zo min mogelijk stress naar de slacht gebracht. Dit is dan ook terug te proeven in het malse vlees.

Wanneer je het vleespakket hebt ontvangen kun je dat vlees meteen eten of nog tot een week afgesloten in de koelkast houden. Al het vlees wat je niet gaat eten die week, bewaar je in de vriezer. Hierdoor kun je het tot wel een jaar na bestelling bewaren.

Al het vlees wordt vacuüm en per porties van twee verpakt.

Ja, je kunt gemakkelijk en veilig betalen met Ideal.

5% korting?

Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en profiteer direct van 5% korting op je eerste bestelling bij Meatdenoordkop.nl!