Vlees direct vanaf de boer
Gratis thuisbezorgd v.a. €99
Gemakkelijk & veilig betalen
Vorige slide
Volgende slide

Stoofvlees pakket

Stoofvlees pakket

0.0/5

80,00

3
3
2
2
3
2
4
*******
Riblap Stooflappen Magerenlappen Sucadelappen Hachee/stoofblokjes Schenkel met been Gehakt
350400500350350250250
GramGramGramGramGramGramGram
Totaal 6,5 kg

Vleespakket weetjes

26

2-persoons maaltijden

3,07

per 2-persoons maaltijd

1

diepvriesladen nodig

Beschrijving

Stoofvlees pakket

Het stoofvlees pakket is ideaal als je van smaakvolle stoofpotten houdt. Dit pakket bestaat uit diverse soorten vlees, zoals riblappen, sucadelappen en stooflappen. Ook zitten er stoofblokjes, schenkel en gehakt in dit pakket, dat op een duurzame wijze is geproduceerd en rechtstreeks van de boer naar jou komt. Met de soorten vlees in dit online vleespakket maak je bijvoorbeeld een lekkere oer-Hollandse stoofpot, maar je kunt ook kiezen voor een Franse Boeuf Bourguignon of een kruidenrijk Indisch gerecht, zoals rendang. Het pakket heeft een gewicht van in totaal 6,5 kilogram, waardoor je hier met je gezin meerdere dagen van kunt genieten.

Online stoofvlees pakket kopen

Het ambachtelijke vlees dat in dit stoofvlees pakket zit, is in kleine porties verpakt. Hierdoor hoef je het pakket niet in één keer op te eten, maar kun je het ook makkelijk invriezen. Door deze compactheid kan het vlees ook in kleinere vriezers bewaard worden. Zo kun je bijvoorbeeld elk weekend genieten van een andere stoofschotel. Dit zorgt er onder meer voor dat je veel minder eten weggooit, wat niet alleen geld bespaart, maar ook goed is voor het milieu. Het vlees is afkomstig van koeien die voor 50% Holstein en voor 50% Belgisch witblauw zijn. Als je dit online stoofvlees pakket koopt, steun je bovendien boeren uit Nederland en weet je dat je vlees niet ver heeft gereisd om op je bord te belanden. Dit maakt dit vleespakket extra duurzaam.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stoofvlees pakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere vleespakketten

Damherten vleespakket kopen
Damherten vleespakket

120,00

6 kilogram
lamsvlees pakket kopen
Lamsvlees pakket

100,00

6,5 kilogram
kalfsvleespakket-kopen
Kalfsvleespakket

110,00

7,3 kilogram
Luxe vleespakket kopen
Weekend vleespakket

90,00

7 kilogram
Rundvleespakket kopen
Rundvleespakket

125,00

10 kilogram

Wat vinden andere thuis koks?

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Veel gestelde vragen

Nee. Om in aanmerking te komen voor biologisch vlees moet je als boer aan veel voorwaarden voldoen. Zoals bijvoorbeeld biologisch geteeld voer. Onze koeien grazen in de Noord Hollandse graslanden en worden daarbij gevoerd met afgekeurde groenten die niet voor consumenten consumptie bruikbaar is. Verder zijn onze dieren vrij van preventieve antibiotica of andere onnatuurlijke toevoegingen. Hierdoor kun je wel stellen dat ons vlees duurzaam is.

Nee. Omdat het om een natuurproduct gaat, kan het wel eens voorkomen dat je van het ene stukje vlees net wat meer krijgt dan de ander. Wel krijg je natuurlijk altijd het aangegeven kilogram wat bij het vleespakket staat aangegeven.

Na bestelling, wordt het pakket netjes en gekoeld binnen 4 werkdagen door onze eigen boer bij je afgeleverd. Hiervan zal je een melding ontvangen zodat je zeker weet dat je thuis bent op dat tijdstip.

In zover dit natuurlijk mogelijk is, worden de dieren op een diervriendelijke en ambachtelijk manier geslacht. De dieren worden met zo min mogelijk stress naar de slacht gebracht. Dit is dan ook terug te proeven in het malse vlees.

Wanneer je het vleespakket hebt ontvangen kun je dat vlees meteen eten of nog tot een week afgesloten in de koelkast houden. Al het vlees wat je niet gaat eten die week, bewaar je in de vriezer. Hierdoor kun je het tot wel een jaar na bestelling bewaren.

Al het vlees wordt vacuüm en per porties van twee verpakt.

Ja, je kunt gemakkelijk en veilig betalen met Ideal.

5% korting?

Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en profiteer direct van 5% korting op je eerste bestelling bij Meatdenoordkop.nl!