Vlees direct vanaf de boer
Gratis thuisbezorgd v.a. €99
Gemakkelijk & veilig betalen
Vorige slide
Volgende slide

Kalfsvleespakket

Kalfsvleespakket

0.0/5

110,00

4
4
1
2
2
2
1
2
1
2
4
3
8
8
**************
Kalfsoesters Kalfsschnitzels Kalfsfricandeau Kalfskotelet Kalfsentrecote/ribeye Kalfstournedos Kalfsreepjes/puntjes Kalfsstooflap Kalfspoulet Kalfsschenkel/osso buco Kalfsblindenvinken Kalfsgehakt Kalfsburgers Kalfsvenkelworstjes
10010050030015090350350200250120350100100
GramGramGramGramGramGramGramGramGramGramGramGramGramGram
Totaal 7,3 kg

Vleespakket weetjes

30

2-persoons maaltijden

3,66

per 2-persoons maaltijd

2

diepvriesladen nodig

Beschrijving

Kalfsvleespakket

Het online beschikbare kalfsvleespakket bevat maar liefst 7,3 kilogram kalfsvlees. Dit pakket biedt voor iedere liefhebber van kalfsvlees wat wils. Zo zitten er heerlijke kalfsoesters en kalfsentournedos in het pakket, maar ook kalfspoulet, kalfsburgers en kalfsschnitzels. Daarnaast bevat het kalfsvleespakket kalfsburgers en -worstjes. Je kunt dus vele kanten op met dit veelzijdig pakket. Zo kun je een heerlijke stoofschotel bereiden, genieten van een goed gepaneerde schnitzel of kiezen voor een barbecue. Als je online een kalfsvleespakket koopt, weet je dat de dieren een goed leven hebben gehad. Daarnaast letten onze boeren op duurzaamheid van de producten. Vlees direct bij de boer kopen is dus een stuk beter dan vlees van de supermarkt. Bovendien voegen wij geen onnodige smaak- en geurstoffen toe. Dit pure en ambachtelijke vlees smaakt daardoor extra goed.

Online kalfsvleespakket kopen

Het kopen van een online kalfsvleespakket heeft echter meer voordelen. Omdat je veel vlees in één keer koopt, hoef je minder vaak boodschappen te doen. Bovendien zijn de verschillende stukken vlees handig verpakt, zodat je het vlees eenvoudig bewaart voor een later moment. Aangezien het vlees per twee wordt verpakt, vries je het gemakkelijk in en kun je het op een later moment bereiden. Deze handig verpakkingswijze zorgt voor een stuk minder verspilling, wat goed voor je portemonnee is, maar ook voor het milieu. Het kalfsvlees is afkomstig van een koeienras dat voor de helft Belgisch witblauw en voor de andere helft Holstein is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kalfsvleespakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere vleespakketten

Damherten vleespakket kopen
Damherten vleespakket

120,00

6 kilogram
lamsvlees pakket kopen
Lamsvlees pakket

100,00

6,5 kilogram
stoofvlees pakket kopen
Stoofvlees pakket

80,00

6,5 kilogram
Luxe vleespakket kopen
Weekend vleespakket

90,00

7 kilogram
Rundvleespakket kopen
Rundvleespakket

125,00

10 kilogram

Wat vinden andere thuis koks?

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Veel gestelde vragen

Nee. Om in aanmerking te komen voor biologisch vlees moet je als boer aan veel voorwaarden voldoen. Zoals bijvoorbeeld biologisch geteeld voer. Onze koeien grazen in de Noord Hollandse graslanden en worden daarbij gevoerd met afgekeurde groenten die niet voor consumenten consumptie bruikbaar is. Verder zijn onze dieren vrij van preventieve antibiotica of andere onnatuurlijke toevoegingen. Hierdoor kun je wel stellen dat ons vlees duurzaam is.

Nee. Omdat het om een natuurproduct gaat, kan het wel eens voorkomen dat je van het ene stukje vlees net wat meer krijgt dan de ander. Wel krijg je natuurlijk altijd het aangegeven kilogram wat bij het vleespakket staat aangegeven.

Na bestelling, wordt het pakket netjes en gekoeld binnen 4 werkdagen door onze eigen boer bij je afgeleverd. Hiervan zal je een melding ontvangen zodat je zeker weet dat je thuis bent op dat tijdstip.

In zover dit natuurlijk mogelijk is, worden de dieren op een diervriendelijke en ambachtelijk manier geslacht. De dieren worden met zo min mogelijk stress naar de slacht gebracht. Dit is dan ook terug te proeven in het malse vlees.

Wanneer je het vleespakket hebt ontvangen kun je dat vlees meteen eten of nog tot een week afgesloten in de koelkast houden. Al het vlees wat je niet gaat eten die week, bewaar je in de vriezer. Hierdoor kun je het tot wel een jaar na bestelling bewaren.

Al het vlees wordt vacuüm en per porties van twee verpakt.

Ja, je kunt gemakkelijk en veilig betalen met Ideal.

5% korting?

Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en profiteer direct van 5% korting op je eerste bestelling bij Meatdenoordkop.nl!