Vlees direct vanaf de boer
Gratis thuisbezorgd v.a. €99
Gemakkelijk & veilig betalen
Vorige slide
Volgende slide

Rundvleespakket

Rundvleespakket

0.0/5

125,00

2
4
4
1
4
2
1
1
2
2
1
2
6
10
24
***************
Entrecote of rib eye Biefstuk Kogelbiefstuk Biefstukpuntjes/reepjes Bieflap/minute steaks Tournedos Rosbief Magere runderlapjes Stooflappen Riblappen Schenkel met been Runder poulet Runder gehakt Hamburgers Braadworstjes/chipolataworstjes
20012012025012010040050040035025025025015060
GramGramGramGramGramGramGramGramGramGramGramGramGramGramGram
Totaal 10 kg

Vleespakket weetjes

40

2-persoons maaltijden

3,12

per 2-persoons maaltijd

2

diepvriesladen nodig

Beschrijving

Rundvleespakket

Het rundvlees pakket is een groot vleespakket met verschillende soorten rund. Dit pakket is ideaal als je graag geniet van gevarieerde maaltijden met rundvlees. Dit vlees is op een duurzame wijze geproduceerd en is heerlijk mals. In het pakket zit onder meer entrecote of ribeye, biefstuk, tournedos, rosbief en hamburgers. Daarnaast bestaat het pakket uit riblappen, stooflappen en runderpoulet. Je kunt dus veel verschillende maaltijden met dit pakket bereiden. Kies bijvoorbeeld voor een lekkere sappige biefstuk met patat of maak als je meer tijd hebt een overheerlijke stoofpot met de riblappen. Ook wanneer je gaat barbecueën, is het rundvlees pakket ideaal. Zo kun je kogelbiefstuk, hamburgers en worsten erg goed op een barbecue bereiden. Dit pakket heeft een gewricht van 10 kilogram.

Een online rundvlees pakket kopen

Als je een online rundvlees pakket koopt, is het goed om te weten dat het vlees handig per twee stuks is verpakt. Hierdoor hoef je het pakket niet in één keer op te eten en kun je het eenvoudig invriezen, ook in een kleinere vriezer. Door de compacte verpakking zul je minder vlees weggooien en veel geld besparen. Het vlees in dit online vleespakket is afkomstig van koeien die 50% Holstein en 50% Belgisch witblauw zijn en in Nederland zijn opgegroeid. Het vlees komt bovendien direct van Noord-Hollandse boeren, wat ervoor zorgt dat dit een extra duurzame keuze is.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rundvleespakket” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere vleespakketten

Damherten vleespakket kopen
Damherten vleespakket

120,00

6 kilogram
lamsvlees pakket kopen
Lamsvlees pakket

100,00

6,5 kilogram
kalfsvleespakket-kopen
Kalfsvleespakket

110,00

7,3 kilogram
stoofvlees pakket kopen
Stoofvlees pakket

80,00

6,5 kilogram
Luxe vleespakket kopen
Weekend vleespakket

90,00

7 kilogram

Wat vinden andere thuis koks?

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Veel gestelde vragen

Nee. Om in aanmerking te komen voor biologisch vlees moet je als boer aan veel voorwaarden voldoen. Zoals bijvoorbeeld biologisch geteeld voer. Onze koeien grazen in de Noord Hollandse graslanden en worden daarbij gevoerd met afgekeurde groenten die niet voor consumenten consumptie bruikbaar is. Verder zijn onze dieren vrij van preventieve antibiotica of andere onnatuurlijke toevoegingen. Hierdoor kun je wel stellen dat ons vlees duurzaam is.

Nee. Omdat het om een natuurproduct gaat, kan het wel eens voorkomen dat je van het ene stukje vlees net wat meer krijgt dan de ander. Wel krijg je natuurlijk altijd het aangegeven kilogram wat bij het vleespakket staat aangegeven.

Na bestelling, wordt het pakket netjes en gekoeld binnen 4 werkdagen door onze eigen boer bij je afgeleverd. Hiervan zal je een melding ontvangen zodat je zeker weet dat je thuis bent op dat tijdstip.

In zover dit natuurlijk mogelijk is, worden de dieren op een diervriendelijke en ambachtelijk manier geslacht. De dieren worden met zo min mogelijk stress naar de slacht gebracht. Dit is dan ook terug te proeven in het malse vlees.

Wanneer je het vleespakket hebt ontvangen kun je dat vlees meteen eten of nog tot een week afgesloten in de koelkast houden. Al het vlees wat je niet gaat eten die week, bewaar je in de vriezer. Hierdoor kun je het tot wel een jaar na bestelling bewaren.

Al het vlees wordt vacuüm en per porties van twee verpakt.

Ja, je kunt gemakkelijk en veilig betalen met Ideal.

5% korting?

Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en profiteer direct van 5% korting op je eerste bestelling bij Meatdenoordkop.nl!